Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 09. 2013. 13:39 >> 14:34
16

PRVI MEĐU JEDNAKIMA

Martinović: Biću predsjednik LP

Kandidat za predsjednika liberala Dragutin Martinović, vjeruje da će sjutra na konferenciji Liberalne partije biti izabran za predsjednika te stranke.

Martinović za Portal RTCG kaže  da će Konferencija doprinijeti jačanju stranke, čime će LP konačno dobiti mjesto koje zaslužuje na političkoj sceni Crne Gore.

"Isto tako, očekujem da ću, sjutrašnjom pobjedom, tome dati puni doprinos", poručio je Martinović.

On kaže da će Konferencija značiti novi korak ka jedinstvu LP. Takođe ističe da je mjesto LP u crnogorskom Parlamentu.

"LP vidim kao  stranku koja će parlamentarni status zaraditi na izborima, čime će konačno dobiti mjesto koje joj pripada", poručio je Martinović.

On obećava da će od sjutra će o svim pitanjima u stranci demokratski odlučivati organi LP.

"O svim pitanjima, počev od koalicije s DPS-om, odlučivaće organi LP. Ja ću biti samo prvi među jednakima. Uvijek ću poštovati većinu, niti jednu odluku neću donijeti na svoju ruku", zaključio je Martinović u izjavi za naš portal.

Redovna konferencija Liberalne partije, na kojoj će biti izabran lider i novo rukovodstvo, biće održana sjutra u Podgorici. Kandidati za predsjednika liberala su aktuelni lider Andrija Popović i funkcioner te partije Dragutin Martinović.

(Foto Dnevne novine)

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније