Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

02. 09. 2019. 17:50   >>  17:48 2

ALBANSKA ALTERNATIVA

DPS pokazao da je protiv opštine Tuzi

Opštinski odbor DPS-a Tuzi, nastavlja sa svojom starom navikom, to jest podjelama. Oni na djelu pokazuju da su zapravo antiopštinski i antidržavni element, kazali su iz Albanske alternative (AA).

Oni su reagovali na julerašnju izjavu Odbornika DPS-a u Skupštini opštini Tuzi Elvira Kajoševića koji je kazao da je ubijeđen da Dan opštine Tuzi nije trebalo mijenjati.

"Zadnjom izjavom i bojkotom svečane sjednice, kada se obilježava Dan Opštine javno su pokazali da imaju posebnu logiku, i da su protiv opštine Tuzi", kazali su iz AA.

Time su, kako navode, javno pokazali da su protiv premijera Markovića, koji je povodom praznika primio rukovodstvo i čestitao Dan Opštine, da su protiv Vlade Crne Gore, koja je na osnovu zakona, dala Saglasnost da dan opstine bude 1. septembar, kada su Tuzi postali punopravna Opština na osnovu zakona koji je Vlada usvojila. Pokazali da su, dodaju, da su i protiv ministarke Pribilović, koja je zajedno sa drugim zvaničnicima uveličavala svečanu sjednicu povodom Dana Opštine.

"Pokazali su da su i protiv predsjednika, Mila Đukanovića, predsjednika Skupštine, Ivana Brajovića, i gotovo svih iskrenih albanskih najviših zvaničnika iz regiona koji su poslali telegrame. Jako nam je žao, što mladi političari DPS-a Tuzi potpisuju ovakve izjave, pripremljene od njihovih mentora, koji su svojim činom dotakli dno, a pogotovo stavom o antifazimu. Svima je paznato da su isti oni koji su svojim djelovanjem i podjelama na razne načine, koje su proizvele u Malesiju zadnjih nekoliko godina, građani 3. marta su njih zajedno sa njihovim poslušnicima poslali gdje im je mjesto", zaključuju iz AA.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније