Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

02. 09. 2019. 21:49 >> 21:56
11

DPS TUZI

"Još da učite kako bi dorasli vođenju opštine"

Iz DPS-a Tuzi poručili su Alebanskoj alternativi da treba još da uče kako bi dorasli vođenju opštine i dodali da moramo cijeniti prošlost, da bi znali sačuvati budućnost.

Iz DPS-a Tuzi su reagovali na tvrdnje Albanske alternative da su protiv Opštine Tuzi.

"Reagovanje Albanske alternative toliko je konfuzno da podsjeća na naslov iz jedne serije pod nazivom 'Lud, zbunjen, normalan'. Samo tako možemo da tumačimo njihovu tezu da je DPS Tuzi protiv svog predsjednika, zamjenika predsjednika i ostalih stranačkih funkcionera koje je 'zbunjena' Albanska alternativa spomenula u svom reagovanju", navode iz DPS-a Tuzi.

Iz te partije ističu da su oni donijeli status opštine Tuzima i to je, kažu, ispričana priča, na koju se vraća samo onaj koji nema baš nikakvih drugih argumenata.

"Posebno ako ne zna šta sad raditi sa opštinom, kako rukovoditi njome i učiniti život građanima Tuzi boljim i kvalitetnijim. Nije dovoljno hvaliti se izbornim programom DPS-a Tuzi, što Albanska alternativa čini, iako vjerujemo da iz tog štiva možete štošta da naučite", navodi se u saopštenju.

Što se tiče novousvojenog dana Opštine, kao najbolji pokazatelj prihvatanja novog datuma od strane građana, navode masovnost dolaska na proslavu.

"Zbog toga treba još dosta da učite da biste dorasli vođenju opštine. Datum koji je označavao tekovinu antifašističke borbe i NOR-a, vi ste zamijenili novim datumom, kada su zahvaljujući DPS-u Tuzi dobile status opštine. Ipak, moramo cijeniti prošlost, da bi znali sačuvati budućnost. Ako ne znate kako, barem pitajte nekoga ko zna", navodi se u saopštenju DPS-a Tuzi.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније