Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 09. 2019. 16:18 >> 16:16
3

SNP KOLAŠIN O POLIGONU

"Vlast radi protiv interesa građana"

Donošenje odluke o formiranju vojnog poligona na Sinjajevini još jedan je u nizu dokaz da aktuelna vlast radi protiv interesa svojih građana, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Iz kolašinskog odbora SNP-a su kazali da se povodom tako važnog pitanja nije čuo nijedan glas razuma, da je zanemaren većinski stav domicilnog stanovništva i mnogih stručnjaka iz te oblasti.

„Sve to uz pomoć poslušnika iz lokalnih samouprava koji su odigrali vjerovatno jednu od ključnih uloga u obmanjivanju građana i zataškavanju posledica ovakvih projekata“, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, obmanjivanje i varanje građana i dalje je uža specijalnost aktuelne vlasti, „čak se može reći i da su prevazišli sami sebe“.

„Nemojte misliti da će mještani ovih područja ostati nijemi na vaše izdaje i prevare“, rekli su iz kolašinskog SNP-a i poručili da će stati uz svoje sugrađane u odbrani Sinjajevine.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније