Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 09. 2019. 20:15   >>  20:15

DIVANOVIĆ PORUČIO

"Demokrate se plaše izbora"

DPS suvereno vlada političkim procesima i zainteresovan je da, u saradnji sa međunarodnim partnerima, permanentno unaprjeđuje demokratski ambijent, istakao je poslanika DPS-a Nikola Divanović, naglasivši da se Demokrate plaše izbora, odnosno zone komfora u kojoj je "svaki izborni poraz unaprijed opravdan"

On je odgovorio na saopštenje Demokrata, u kome su naglasili da većina funkcionera DPS uživa u komforu, dok građani žive u mnogo gorim uslovima.

"Džabe se pravite da ne shvatate šta znači zona komfora. Kao što neki ljudi, zbog straha od neizvjesnosti, pristaju da žive u nefunkcionalnim brakovima, drugi da rade u lošim preduzećima, vama u opoziciji je komforno da tu boravite neograničeno, bez straha od odgovornosti za poraze na svakim izborima. Priča oko Odbora za IZ je ogoljela suštinu političkih ponuda", poručio je Divanović.

Istakao je da Demokratski front iskusno čuva svoj dugogodišnji alibi za izborne poraze, uslovljavajući rad u Odboru zahtjevom za izmjenama Ustava,"što je u logičkoj ravni isto kao da kažete da ćete rado igrati vaterpolo utakmicu pod uslovom da se ne skvasite".

"Demokratska Crna Gora je prvo pobjegla glavom bez obzira od realizacije briselskog plana, komforno boravila u bojkotu, i sada, pod pritiskom EU, panično traže izlaz iz novonastale situacije", naglasio je Divanović.

On je kazao da je na djelu demonstacija političke nezrelosti i nedostatka političkog kapaciteta, sublimirana u stavu "sve ono što bi eventualno moglo da dovede do toga da se izmjere sa DPS-om i da taj rezultat priznaju - okačiće odmah mačku o rep".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније