Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

06. 09. 2019. 09:41 >> 09:46
6

KRSTOVIĆ ODGOVORIO

Divanoviću komfor jedina preokupacija

Poslanik DPS-a Nikola Divanović očito je opčinjen komforom, pa mu je to glavna politička tema i preokupacija, navodi odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Janko Krstović.

 

Krstović je reagovao na ocjenu Divanovića, koji je juče saopštio da se lideri crnogorske opozicije "već 30 godina bespoštedno bore za prvo mjesto 'ispod crte'", te da im je jedino važno da imaju dobar izgovor za trajući neuspjeh.

"Razumijemo da se kreće u okvirima svojih životnih motiva ili ciljeva, ali treba znati da će već naredne godine zastupnici politike koju i on predstavlja morati položiti račune pred pravosudnim organima. Vidjećemo hoće li pomoći izvrtanje teza kada se pravdi pogleda u oči", rekao je Krstović.

Pred lice javnosti, kako je rekao, isplivavaju dokazi, "pa je teško procjeniti u ovom momentu kojih će prvih 100 funkcionera DPS-a uskoro završiti u Spužu".

"Možda Divanović pokušava da se politički žrtvuje u situaciji kada DPS treba da objasni građanima kako to da 60.000 ljudi u Crnoj Gori nema ni po 1m2 stana, a njegovi funkcioneri dobijaju na stotine kvadrata viška stambenog prostora od države. Ali suviše su se opustili funkcioneri DPS-a uživajući u komforu koji su sebi izgradili rušeći narodu budućnost i pljačkajući ga bezgranično", rekao je Krstović.

Politička kriza je, navodi on, samo vrh ledenog brijega, "jer u dubini eskalira socio-ekonomska kriza o kojoj govori rekordnih 79% BDP-a koji je iznos javnog duga, dok se svega 16% uvoza pokriva izvozom".

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније