Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

11. 09. 2019. 21:44 >> 21:48
1

NOVA SNAGA

Vujičić podnio ostavku

Predsjednik političke partije Nova snaga Slobodan Vujičić podnio je danas ostavku na članstvo i poziciju predsjednika u toj partiji, koja djeluje na Kosovu. Razlozi za podnošenje ostavke su porodični, lični i profesionalni.

Kako se ističe u saopštenju Nove snage, o daljem kursu i djelovanju partije koja je bila prepoznata po građanskoj provenijenciji, zaštiti sveukupnog položaja i identiteta crnogorske zajednice na Kosovu i snažnoj saradnji sa institucijama Crne Gore, odlučiće članstvo na partijskoj Skupštini.

Do naredne Skupštine, partijom će, kako je predviđeno statutom, predsjedavati politički direktor Bojan Nakalamić iz Velike Hoče.

Vujičić će ostati na čelu NVO "Udruženja Crnogoraca Kosova".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније