Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

11. 09. 2019. 18:46   >>  18:49

DF

Demokrate otišle zbog opozicije, ne zbog DPS-a

Poslanici Demokrata umjesto da napuste sjednicu Odbora za reformu izbornog zakonodavstva, zato što je DPS odbio formiranje tehničke vlade, teatralno su napustili sjednicu zbog stavova opozicije, poručili su iz DF-a.

“Valjda je svakom u Crnoj Gori jasno poslije današnje sramote koju su priredili cjelokupnoj opoziciji zašto se Demokrate nikad neće vratiti u Skupštinu”, poručuju iz DF-a.

Kažu da samo dva dana od “istorijskog” sastanka dijela opozicije, poslanici Demokrata, kako navodi DF, teatralno napuštaju sjednicu Odbora zbog stavova opozicije.

“I to iste one opozicije kojoj su prije dva dana ponudili po sto dvadeset četvrti put predlog o saradnji i nenapadanju”, stoji u saopštenju DF-a.

Ističu da su Demokrate ostale dužne informaciju javnosti jesu li trajno napustili Odbor.

“Ili samo do ujutro, kad će ih Aivo Orav ponovo okupiti na zatvorenoj žurci sa DPS-om. Ozbiljno razmišljamo da tri mjesta u odboru koja pripadaju DF-u ustupimo Nevenu Gošoviću, Velizaru Kaluđeroviću i Vladu Vujoviću, višegodišnjim najbližim i najlojalnijim saradnicima Predraga Bulatovića”, zaključuje se u reagovanju DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније