Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

11. 09. 2019. 20:27 >> 20:34
2

DEMOKRATE

"Bulatović radi u korist DPS-a"

Demokratska Crna Gora, kao partija mladih ljudi, nosilaca promjena, trajno je opredijeljena da spriječi novu izbornu krađu koju, kako navode, planiraju Milo Đukanović i Predrag Bulatović.

Demokrate u reagovanju sa saopštenje DF-a, kažu da su zbog toga očekivano, i izloženi najbljutavijim izmišljotinama u režiji Bulatović.

Demokrate kažu da se Predrag Bulatović posljednjim saopštenjem sam razobličio do te mjere da je od sebe, kako ističu, napravio političku karikaturu.

“Tako je to kad neko ko je dugo bio u prilici da za račun i korist Mila Đukanovića namješta izborne rezultate odjednom to više ne može da radi. Uzalud mu je i minuli staž od trideset godina koliko je po nalogu svog šefa, Svetozara Marovića, odbjeglog kriminalca, prodavao izbore”, poručuju Demokrate.

Kažu da danas u Crnoj Gori nema nikoga ko ne zna da je Predrag Bulatović sve izbore, od lokalnih do parlamentarnih, poklonio Milu Đukanoviću.

“Crveniš li se, Bulatoviću, što čim udarimo na Đukanovića i razotkrijemo prevaru i namjeru krađe izbora, ti prvi moraš da se glasneš? A danas si se javio da odbraniš Martu Šćepanović”, navode Demokrate u odgovoru DF-u.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније