Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 09. 2019. 22:51   >>  22:53

POSJETA NIKŠIĆU

Marković otvara radove na izgradnji Doma za stare

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće sjutra, 16. septembra, u radnoj posjeti Opštini Nikšić.

Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, premijer će tokom posjete zajedno sa šefom Delegacije Evropske unije u Podgorici ambasadorom Aivom Oravom i predsjednikom Opštine Nikšić Veselinom Grbovićem svečano otvoriti radove na izgradnji Doma za stare.

"Ukupna vrijednost projekta izgradnje objekta, površine gotovo deset hiljada kvadratnih metara sa 104 smještajne jedinice za 208 lica, iznosi 7,4 miliona eura od čega su 3,3 miliona donatorska sredstva", navodi se u saopštenju.

Predsjednik Vlade će razgovarati sa rukovodstvom Opštine Nikšić i posjetiti Župu Nikšićku gdje će obići radove na izgradnji lokalnog puta Nikšić – Župa (Raskrsnica Rubeža – Morakovo) dužine 21 km, svečano otvoriti radove na izgradnji fudbalskog terena i posjetiti plantažu jabuka kompanije "Naše voće" koja zapošljava oko 130 radnika i ostvaruje godišnje prihode preko 11 miliona eura.

Marković će radnu posjetu Nikšiću završiti razgovorom sa privrednicima koji posluju u toj opštini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније