Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

16. 09. 2019. 19:03   >>  19:02

"POKAZALI JEDINSTVO"

Danilovgradski DPS za Đukanovića i Markovića

Svi mjesni odbori DPS-a u Danilovgradu jednoglasno su predložili lidera DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije kao i da njegov zamjenik bude Duško Marković.

 

“Ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Danilovgrada poslali smo jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku predsjedniku i premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države”, saopštio je danilovgradski DPS.  

U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor DPS Danilovgrad završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou. Opštinski odbor DPS Danilovgrad prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 17 članova, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje. 

Na sastancima mjesnih odbora predlagani su i kandidati za predstavnike OO Danilovgrad na VIII Kongresu, a predloženo je i preko 70 kandidata za članove budućeg Glavnog odbora DPS-a.

“Veliko i očekivano prisustvo naših članova na sastancima mjesnih odbora, ozbiljan pristup radu i kvalitet predloženih kandidata garant su snage naše partije i pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima”, navodi se u saopštenju.

Mjesni odbori su podržali I odluku Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku vojnika.

“Posebno smo zadovoljni iskazanom brigom Vlade da se u potpunosti očuva tradicionalna namjena pašnjaka na Sinjajevini za stočarsku proizvodnju, kao i naporima koje u kontinuitetu ulaže Vojska Crne Gore u izgradnju, rekonstrukciju i obnovu puteva, ne samo na Sinjajevini, već širom Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније