Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 09. 2019. 13:41   >>  13:43

ATANASIU BRAJOVIĆU

Crna Gora zaslužuje da bude u EU

Opšti je utisak u Grčkoj da Crna Gora zaslužuje da bude u Evropskoj uniji i istakao da će Grčkoj integracije Zapadnog Balkana biti prioritet i u narednom periodu, kazao je ambasador Republike Grčke Sotirios Atanasiu.

Ambasadora Atanasiua u oproštajnu posjetu primio je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović.

"Ambasador Atanasiu je naglasio da su politički odnosi dvije države izvanredni i da očekuje da će se u narednom periodu osnažiti ekonomska saradnja. Izrazio je zadovoljstvo ogromnim napretkom koji je Crna Gora postigla, ne samo u oblasti ekonomije već i vladavine prava i jačanju institucija", navodi se u saopštenju.

Uz zahvalnost na dosadašnjoj pomoći Grčke u ostvarivanju ključnih vanjskopolitičkih ciljeva Crne Gore, Brajović je istakao očekivanje da podrška evropskim integracijama neće izostati ni u narednom periodu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније