Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

17. 09. 2019. 16:06   >>  16:08 3

DEMOKRATE

"Nikšić je grad jednoumlja"

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić ćestitao je u ime partije i u svoje ime građankama i građanima Nikšića 18. septembar, Dan opštine Nikšić.

"Gradu pod Trebjesom koji je nekada važio za industrijski, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, za grad studenata, grad piva i rokenrola, oduzeta su sva svojstva koja je nekada imao, a ostavljeno mu je samo jedno, koje mu ni najmanje ne služi na čast. Nikšić je danas grad prepoznat po jednopartizmu i jednoumlju", naveo je Bečić.

On dodaje kako je gradu koji se uvijek odlikovao širinom duha, jednoumlje najgore što se moglo desiti.

"Uvjeren sam da će realizacija Briselskog plana kojim je predviđeno održavanje generalnih lokalnih izbora, i Nikšić izbaviti iz kandži jednopartijskog sistema, što, uvjeren sam, i svi građani Nikšića prepoznaju kao primarnu potrebu svog grada koji je uvijek pružao otpor svim totalitarnim idejama", saopštio je Bećić.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније