Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

25. 09. 2019. 18:16 >> 18:15
12

PAVIĆEVIĆ

"Lideri DF-a dezorjentisani"

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević reagovao je danas na izjavu Milutina Đukanovića da bez tehničke vlade nema govora o izbornom zakonodavstvu.

"Lideri DF-a su potpuno dezorjentisani oko pitanja izbornog zakonodavstva. Svoje učešće u radu Odbora juče uslovljavaju izmjenama ustava, a danas tehničkom vladom. To liči na kretanje muve koja stalno glavom udara u staklo i ne pomiče se sa mjesta", rekao je Pavićević.

On je rekao da je rad Odbora centralno političko pitanje u ovom trenutku u Crnoj Gori i da svako ko ne učestvuje u radu Odbora direktno radi za DPS.

"Nismo u cajtnotu, uvijek imamo vremena za dobra rješenja. Ali jasno je da je u novim okolnostima usvajanja Briselskog plana Demokrata dobar rad Odbora suštinski važan za stvaranje uslova za poštene izbore. Svako ko poput DF-a opstruiše rad Odbora diretno radi za DPS i to je danas jasno građanima Crne Gore", poručio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније