Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 10. 2019. 09:30   >>  10:38 1

BARSKI DPS

Politika i vizija Đukanovića nemaju alternativu

Jednoglasno delegiranje Mila Đukanovića za predsjednika DPS-a potvrđuje da njegova politika i vizija nemaju alternativu, ocijenio je predsjednik barskog DPS-a Dragoslav Tomanović.

Naime, barski odbor DPS-a jednoglasno je predložio Đukanovića za predsjednika, a Duška Markovića za zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista.

"Delegiranje Đukanovića kao jedinog kandidata za prvog čovjeka DPS-a potvrđuje da politika i vizija Đukanovića nema alternativu i da je Milo Đukanović dao nesumnjiv doprinos ukupnoj političkoj i ekonomskoj afirmaciji Crne Gore", rekao je Tomanović, koji je iskazao zadovoljstvo strukturom liste predloženih kandidata za članove Glavnog odbora, naglasivši da je ona pokazatelj kvalitetnog kadrovskog potencijala članova DPS-a u Baru."

Na sjednicama Glavnog i Izvršnog odbora DPS-a utvrđeni su predlozi kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora DPS-a, te lista od 17 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa.

"Shodno predlozima dobijenim sa kandidacionih sastanaka mjesnih odbora, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar su za kandidata za predsjednika DPS-a Crne Gore, jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića kao jedinog kandidata, dok su za zamjenika predsjednika Partije jednoglasno predložili aktuelnog zamjenika predsjednika Duška Markovića", saopštio je DPS Bar.

I DPS Tuzi za Đukanovića i Markovića

Svi Mjesni odbori Opštinskog odbora DPS-a Tuzi, jednoglasno su predložili Đukanovića da i u narednom mandatu bude na čelu partije, dok je Duško Marković jednoglasno predložen za zamjenika predsjednika DPS-a.

Takođe, kako je saopšteno, utvrđena je zbirna lista za sastav novog Glavnog odbora i izabrani su predstavnici OO Tuzi za Vlll Kongres.

"Predloženi kandidati za najodgovornije funkcije u Partiji i članstvo u najvišim partijskim organima, garantuju nastavak sigurnog i uspješnog vođenja Demokratske Partije Socijalista i garant su pobjeda DPS-a na svim izbornim ciklusima u budućem periodu", saopštio je Opštinski odbor DPS Tuzi.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније