Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

02. 10. 2019. 16:16 >> 16:16
2

ODBOR DPS-A

Podrška Đukanoviću i Markoviću i iz HN

Mjesni odbori hercegnovskog DPS-a je jednoglasno su podržali dosadapšnjeg lidera Mila Đukanovića da ponovo bude predsjednik DPS-a, dok je za zamjenika predsjednika DPS-a predložen Duško Marković.

 

Na sinoć održanim sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi razmatrani su predlozi za najveće funkcije u Partiji.

“Konstatovano je da su sjednice svih Mjesnih odbora protekle u radnoj atmosferi, timskom duhu, uz dobru posjećenost, te da su svi članovi bili u prilici da predlažu i budu predlagani za najodgovornije funkcije u partiji”, navodi se u saopštenju.

Na sastanku su izabrani i delegati za VIII kongres ispred DPS-a Herceg Novi i utvrđeni predlozi za Glavni odbor.

Opštinski odbor razmotrio je i druga pitanja od značaja za građane Herceg Novog.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније