Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

05. 10. 2019. 10:52   >>  10:49 6

SAVJET MALDIH DPS-A

Pozdravili dogovor Ministarstva prosvjete i studenata

Savjet mladih Demokratske partije socijalista (DPS) pozdravila je odluku i postignuti dogovora između Ministarstva prosvjete i predstavnika studenata Univerziteta Crne Gore koji je oslobodio studenate od plaćanja dodatnih troškova za magistarsku tezu.

Kako su istakli, to značajno doprinosi poboljšanju budžeta studenata i ide u korak sa reformama u oblasti obrazovanja koje je Vlada sprovela u ovom mandatu.

“Vlada predvođenja Demokratskom partijom socijalista i njenim koalicionim partnerima kao i u ranijim slučajevima pokazala je punu odgovornost i senzibilitet za ono što su realne potrebe određenih kategorija u Crnoj Gori odnosno u ovom slučaju studentske populacije. Crnogorska omladina predstavlja jedan od najvećih potencijala države Crne Gore i vjerujemo da je ulaganje u mlade ljude, najbolja investicija u budućnost naše države. Naša partija to je pokazala na konkretnim primjerima dajući godinama unazad mladim ljudima šansu koji su to svojom odgovornošću i radom na najbolji način uzvratili”, navode u Savjetu mladih DPS-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније