Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

06. 10. 2019. 10:01 >> 09:56
16

SNP NA SJEVERU

Nezaposlenost mlade tjera u inostranstvo

U skladu sa odlukama Glavnog odbora, rukovodstvo SNP-a obišlo je juče opštinske odbore u Plavu, Andrijevici i Beranama.

U skladu sa odlukama Glavnog odbora, rukovodstvo SNP-a obišlo je juče opštinske odbore u Plavu, Andrijevici i Beranama.

Sa članovima i simpatizerima SNP razgovarali su predsjednik Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić, šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i sekretar IO Dragan Vukić.

Na sastancima je bilo riječi o nezaobilaznim temama koje se tiču običnog čovjeka koji brine o sadašnjosti i budućnosti koja ga čeka.

Govorilo se o problemima sa nezaposlenošću, izbornom zakonodavstvu, aferama, lošoj ekonomskoj situaciji, medijskoj sceni u Crnoj Gori, konsolidaciji SNP, protestima, tehničkoj vladi, napadima na našu crkvu, opozicionim odnosima, početku kampanje za predstojeće izbore i ostalom.

U Andrijevici su posebno istakli maćehinski odnos vlasti prema onima koji politički ne misle isto, dok je u Plavu izražen problem nezaposlenosti što mlade ljude tjera da odlaze u inostranstvo trbuhom za kruhom.

“Berane se slobodno mogu predstaviti kao primjer dobrog rada lokalne samouprave. Mlada lokalna uprava koja je stekla iskustvo, uspjela je da održi ovaj grad u životu i tako, kažu, nameravaju i ubuduće. Kažu da problema ima, ali da se bore kako znaju i umiju jer državna vlast nema blagonaklon odnos prema ovoj sredini s obzirom da je opozicija vodi. Sve u svemu, problema u Crnoj Gori ima mnogo a Socijalistička narodna partija Crne Gore je spremna da ih rešava na pravi način jer ima prave ljude. To će i dokazati u budućem periodu, u susret izborima koji nas očekuju naredne godine”, ističu iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније