Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: M.L.B.

09. 10. 2019. 13:37 >> 14:29

BRAJOVIĆ

Odbor što prije da radi u punom sastavu

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović smatra da Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva može završiti taj posao lako, ako postoji volja opozicije.

Bitno je kaže da Odbor počne da radi u punom sastavu, a onda će se, kako poručuje, lako dogovoriti o produžavanju roka.

"Dio odbora koji čini vladajuća koalicija, eksperti NVO-a, akademska zajednica naporno je radio i nije imao pauzu u radu i pripremio je rješenje. Ne bi trebalo mnogo vremena, ako se želi i sa opozicione strane aktivno uključiti da se ta rješenja iskoriste kao osnova na koja bi se nadogradila ova zakonska akta koja treba usvojiti parlament. Da li će do toga doći i kad ja ne mogu da tvrdim, ne bavim se takvim prognoziranjem", kazao je Brajović novinarima u Skupštini.

Misli da bi dobro da Odbor počne da radi u punom sastavu, što prije.

"Da donosi odluke i priprema akta, i onda ćemo se lako dogovoriti, da li produžiti rad Odbora za neko vrijeme i koje vrijeme", zaključio je Brajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније