Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

16. 10. 2019. 15:36 >> 15:36
14

ĐELJOŠAJ

"Crnogorska zastava bila na jarbolu"

U Zatrijebču na otkrivanju spomenika Skenderbegu vijorile su se dominantno albanske zastave, bila je američka, ali je jasno bila istaknuta i crnogorska, kaže za Antenu M predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i upućuje oštru kritiku medijima.

"Većina crnogorskih medija na svakoj svečanosti u Tuzima ima istu metu - albansku zastavu. Uvijek smo ponavljali i ponavljamo da je prirodno da bude albanska zastava, ali nas zaista interesuje zašto toliko pojedinim medijima smeta albanska zastava. Ko hoće time da se bavi neka nastavi, mi ćemo raditi u skladu sa zakonom i poštovati institucije - naravno svoju zastavu, ali i ostale", kazao je Đeljošaj.

Kako kaže, sve je moglo da se provjeri na zvaničnim stranicama Opštine, a na skupu si bili i predstavnici ministarstava.

Đeljošaj kaže i da je crnogorska zastava bila istaknuta na adekvatan način.

"Na jarbolu, najvišem mjestu koje je postojalo u Zatrijebču. Dakle, postoji medijska propaganda i kampanja protiv zastave i juče je pokazan pravi odnos ne samo prema Opštini Tuzi nego prema Albancima ne samo u Crnoj Gori nego i šire, a rekao bih i protiv države Crne Gore", tvrdi on.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније