Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

17. 10. 2019. 17:06 >> 17:04
2

ROVČANIN

"Oteli Pljevljima milijarde, a vraćaju mrvice"

Vlada Crne Gore održala je sjednicu u Pljevljima sa ciljem da popravi urušeni rejtinga DPS-a u tom gradu, kaže portparol Demokrata Nikola Rovčanin.

Navodi da su očekivano, nakon sjednice, uslijedila nova obećanja, počev od mjera za zaštitu životne sredine, milionskih investicija, rekonstrukcija, izgradnje puteva…

“Kompletna Vlada Crne Gore se danas mogla uvjeriti da ni jedno obećanje koje su dali, nije ispunjeno. Da u članovima Vlade Crne Gore postoji makar promil osjećaja odgovornosti, danas je trebalo, upravo u Pljevljima, da donesu samo jednu odluku – o podnošenju ostavki. Svi do jednog”, poručuje Rovčanin.

On navodi i da je Marković danas, obećao investicije koje su još odavno, trebalo da budu završene.

“Umjesto da podnese odgovornost ili makar uputi izvinjenje građanima Pljevalja, on iznova gradi priču o starim obećanjima. Dakle, Vlada niti pomaže, niti poklanja, niti čašćava Pljevlja, već vraća mrvice od milijardi eura koje su iz njih izvučene u prethodnim decenijama”, zaključio je Rovčanin.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније