Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

17. 10. 2019. 19:26 >> 19:57
2

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ

Sve je više onih koji napuštaju Pljevlja

Pljevlja kroz Rudnik i Termoelektranu mnogo daju ekonomiji Crne Gore, a zauzvrat se iz Pljevalja uglavnom samo odnosi, a grad zagađuje, poručila je predsjednica Socijaldemokatske partije Draginja Vuksanović Stanković.

Vuksanović Stanković je posjetila danas Pljevlja, u okviru kampanje "Crna Gora u pokretu".

“Baš danas na Svjetski dan borbe protiv siromaštva, u gradu gdje većina građana gladuje, luksuznim kolima dolaze ministri sa predsjednikom Vlade da održe sjednicu Vlade. I šta će vam poručiti sa te sjednice Vlade dragi moji građani Pljevalja? Da su njihovi tajkuni opljačkali građane Pljevalja, da je sve više siromašnih,da je sve više onih koji napuštaju Pljevlja i odlaze iz Pljevalja i naše drzave, a da je stopa mortaliteta mnogo veća od stope nataliteta. Mi ćemo prekinuti praksu da se iz Pljevalja samo odnosi, da se Pljevlja i njeno bogatstvo samo iskorišćavaju i da od toga korist ima samo centralna vlast i njeni tajkuni", navela je predsjednica SDP.

Kaže da vlast nije ispunila ono što je godinama obećavala. Navodi da nijesu sagradili drugi blok Termoelektrane, da nema toplifikacije Pljevalja.

"Svih ovih godina, poručiću vam, da su vas varali, i da su vas na kraju prevarili, to je poruka sa današnje sjednice Vlade. Mi imamo plan kako da, od resursima bogatih Pljevalja, učinimo život njegovih građana pristojnim, a životnu sredinu primjerenu evropskim standardima”, poručila je predsjednica SDP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније