Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

18. 10. 2019. 17:17 >> 17:28
4

DEMOKRATE

Vlada smislila nova predizborna obećanja

Demokratska Crna Gora održala je danas konferenciju na kojoj su odbornici Demokrata u SO Pljevlja, Bojan Krvavac i Miroslav Anđelić, istakli da jučerašnja ceremonija održavanja sjednice Vlade u gradu pod Golubinjom i davanje po ko zna koji put brojnih obećanja nisu ništa drugo nego direktno bacanje prašine u oči građanima Pljevalja.

 

Krvavac je kazao da je radni naziv sjednice Vlade trebao biti "Spašavaj što se spasiti može", s obzirom na topljenje rejtinga DPS-a u Pljevljima, poslije odlaska Mirka Đačića, sa mjesta predsjednika Opštine.

"Svjesni su u Vladi da su toliko ojadili Pljevlja, a da su parlamentarni izbori pred vratima, pa su došli sa novim setom obećanja, praveći se kao da se posljednjih 30 godina uništavanja Pljevalja od strane vlasti u Podgorici nije ni desilo”.

On je istakao da građani Pljevalja nemaju razloga da vjeruju u nova obećanja onih koji su glavni krivci za razočaravajuće stanje u Pljevljima.

"Kažu predstavnici Vlade kako građani Pljevalja nemaju kvalitet života koji bi bio srazmjeran nivou resursa koji posjeduje ova opština, a neće da priznaju da građani Pljevalja nemaju kvalitet života u rangu nekih drugih sredina, jer benefite od tih resursa uživa neko u Podgorici. 

Anđelić je kazao da je očekivano bilo da premijer, umjesto davanja obećanja, pokaže šta su u prethodne tri godine on i Vlada na čijem je čelu uradili za Pljevlja i koje su sve to projekte realizovali na teritoriji pljevaljske opštine.

Na kraju, on je kazao da su građani Pljevalja prethodnih dana bombardovani lažnim informacijama da je smanjena stopa nezaposlenosti u pljevaljskoj opštini, te da su predstavnici Vlade trebali da obiđu novootvorene privredne subjekte kako bi pokazali makar jednog novozaposlenog u njima.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније