Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

19. 10. 2019. 11:53 >> 13:32

DPS NA SJEDNICAMA

Odlična baza za nastavak uspješne politike

Nacrti partijskih dokumenata su kvalitetni i odlična su baza za nastavak uspješnog vođenje političkih procesa, saopštio je DPS Tuzi.

 

Naime, na sjednici Opštinskog odbora DPS Tuzi u proširenom sastavu razmatrana su kongresna dokumenta i Izvještaj o radu između dva kongresa DPS-a.

"Na sjednici je ocijenjeno da su nacrti partijskih dokumenata kvalitetni i da predstavljaju odličnu bazu za nastavak uspješnog vođenje političkih procesa, koji za cilj imaju brzi ekonomski i sveukupni razvoj Crne Gore. Takođe, nova riješenja će doprinjeti da organizacija naše Partije bude bolja i profesionalnija, kako bismo što bolje odgovorili na buduće izazove", navode iz DPS-a.

Sjednici je predsjedavao Mirza Pepić, predsjednik Opštinskog odbora, a sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Miomir M Mugoša. 

Održana je i sjednica DPS-a Rožaje, gdje su razmatrani nacrti kongresnih dokumenata .

"Članovi Opštinskog odbora u proširenom sastavu iskoristili su priliku da analiziraju ponuđena dokumenta. Opšti utisak je da su Izvještaj o radu između dva kongresa, kao i Program partije uz inovirani Statut partije najbolji garant za dalji nastavak jačanja partije, sa akcentom na profesionalnost i odgovornost, kako pojedinca, tako i Partije u cjelini. Ponuđeni nacrt dokumenata je dobra platforma za još intenzivniju realizaciju partijskih ciljeva koji se odnose na jačanje društveno-ekonomskog razvoja društva i države u cjelini. Prijedlog nacrta kongresnih dokumenta je jednoglasno usvojen", saopštio je DPS Rožaje.

Na sjednici DPS-a Bar takođe su razmatrani nacrti kongresnih dokumenta koja je usvojilo Predsjedništvo Partije.

"Analiza kongresnih dokumenata bila je dobra prilika da u afirmativnom kontekstu istaknemo sve dobre i značajne rezultate koji smo na bazi mudro vođene i znalački promišljenje politike ostvarili. U njima se vidi naša jasna orijentacija ka budućnosti i naša vizija Crne Gore kao moderne evropske države. Zaključeno je da su u pitanju dokumenti koji predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je Demokratska partija socijalista prepoznata na crnogorskoj političkoj sceni", navode iz DPS-a Bar.

Održana je i sjednica DPS-a Plav, na kojoj su analizirani predlozi dokumentacije koji će biti predstavljena i oko kojih će se odlučivati na Kongresu Partije 30. novembra u Podgorici.

"Ocijenjeno je da dokumenta na pravi način odražavaju politiku Demokratske partije socijalista Crne Gore, te ista predstavljaju dobru osnovu za dalju afirmaciju rada naše partije", navodi plavski DPS.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније