Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2013. 17:27   >>  17:28 5

KRAJ DF-A

Dedeić: Mandić podržao DPS

Jučerašnjom podrškom Andrije Mandića projektima Demokrtaske partije socijalista DPS-a, u prisustvu Aleksandra Vučića, i formalno i suštinski istekao je rok trajanja Demokratskom frontu, naveo je izjavi dostavljenoj medijima lider Srpske liste Dobrilo Dedeić.

"Interesantno je da se Mandić sjetio da podrži postavljanje elektroenergetskog kabla između Crne Gore i Italije, za šta je zadužena italijanska kompanija Terna, a samo prije osam dana je bio decidan da inostrane kompanije ne treba da ulažu novac u Crnu Goru dok je njen premijer Milo Đukanović", navodi Dedeić u reagovanju upućenom medijima.

Dedeić pita Mandića u čijoj je službi.

"Da li u službi Crne Gore i Mila Đukanovića, da li je privatno ucijenjen ili pokušava nakon Mojkovca da pretrči u tabor DPS-a ostavljajući Nebojšu Medojevića da razrađuje mantre o Dušku Šariću, organizovanom kriminalu i "neminovnom" padu DPS-a? Kako DPS uopšte može pasti kada projekte Mila Đukanovića i Svetozara Marovića nevoljno, pod ucjenom ili projektovano podržava upravo Mandić, u ime Fronta?", navodi Dedeić.

On kaže da se Mandić zalaže za "nastavak dobrih državnih odnosa Srbije i Crne Gore", dok Medojević tvrdi da su za dobre odnose zaslužni Šarić i Cane Subotić?

"Kako mogu biti dobri odnosi Srbije i Crne Gore kada je Podgorica razbila državnu zajednicu i priznala lažnu državu Kosovo? Kako to da Mandić odjednom podržava politiku Srbije, uključujući i odnos prema Kosmetu zbog koga je štrajkovao glađu sve do trenutka kada me je zamolio da mu bademima i mesnim prerađevinama spasim metabolizam?", poručuje lider SL.

On kaže da je možda tada pogriješio, koliko i Medojević danas kada sebe vara da je Nova srpska demokratija opozicija Svetozaru Maroviću i Milu Đukanoviću.

"Nije lijepo to što je upravo nekada perspektivni Nebojša Medojević kolateralna šteta onih koji su svoju stranku ugasili i na svim do sada održanim izborima izašli pod različitim imenima ucijenjeni ličnim greškama u koracima i razapeti između želje da budu jači, u opoziciji, od SNP-a i "srpski" koalicioni partner DPS-u. Kada Medojević postane toga svjestan, ni Bromazepam mu neće pomoći", zaključio je Dedeić u reagovanju dostavljenom medijima.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније