Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

21. 10. 2019. 15:21   >>  20:12 18

SJEDNICA SO BUDVA

Umalo tuča Krapovića i Lazovića

Burno je bilo na sjednici budvanskog parlamenta. Nakon trosatnog rada budvanske skupštine sjednica je, kako javlja Antena M, prekinuta, jer umalo nije došlo do fizičkog obračuna bivšeg predsjednika Opštine Dragana Krapovića i odbornika DPS-a Božidara Lazovića.

Kako prenosi Antena M, prvo je došlo do svađe između Krapovića i Lazovića i to nakon što je iz odborničkog kluba DPS-a stigla opaska da se aktuelna vlast "ugrađuje na procenat".

Uslijedile su međusobne optužbe odbornika DPS-a i Demokrata da su članovi Oorganizovane kriminalne grupe, a odmah potom i pokušaj fizičkog obračuna.

Direktan sukob spriječili su odbornici, a Krapović i Lazović su nakon toga izašli iz sale...

Prenos zasjedanja parlamenta prekinut je nakon što je data pauza.

Nije poznato šta se desilo van sale, a sjednica je nastavljan nakon 15 minuta pauze.

Ranije danas, većinom glasova odbornika SO Budva usvojen je rebalans budžeta, koji će biti uvećan za više od tri miliona eura, odnosno sa planiranih 37.798.000 na 41.073.010 eura.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније