Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 10. 2019. 16:59 >> 16:59

DEMOKRATE PORUČILE

"Imamo čime da se pohvalimo u Budvi"

Demokrate Budve kažu da imaju čime da se pohvale za vrijeme otkada su na vlasti u tom gradu, a posebno ističu to što su vratili dug prethodne vlasti od preko 25 miliona, kao I da su danas prihodi Opštine višestruko porasli. Zato će sada raditi na jačanju parije, navodi se u saopštenju.

“Nakon sprovedenog postupka predlaganja kandidata za Drugi saziv Opštinskog odbora Budva i nakon uspješno održane Druge izborne konvencije Demokrata Budva, nastavljamo sa jačanjem partijske infrastrukture”, saopštile su Demokrate.

Članovi Demokrata iz Budve u narednim danima imaće priliku da lično razgovaraju sa aktivistima i funkcionerim iz te opštine, kako bi razmjenili mišljenje i formirali stavove na teme aktuelne lokalne i državne politike.

“Demokrate Budva imaju šta da prezentuju i čime da se pohvale. U godinama u kojima smo predvodili vlast, postigli smo izuzetne rezultate. Vratili smo preko 25 miliona duga koji je napravila prethodna vlast, na čelu sa DPS-om. U svakom aspektu funkcionisanja lokalne samouprave uvišestručili smo prihode Opštine. Asfaltirali kilometre puteva, obezbjeđivali besplatne udžbenike za svakog đaka, besplatan prevoz za đake i penzionere, premije za novorođenčad, stipendije za najbolje đake, nagrade za vrhunske sportiste, kredite za poljoprivrednike”, navodi se u saopštenju.

Oni su naveli das u svjesni da može bolje.

“Zato krećemo sa jačanjem naše Partije, njenih kadrovskih potencijala i organizacione strukture, kako bismo nastavili sa preporodom i Budve i Crne Gore, ali i kako bi pripremili našu partijsku infrastrukturu za eventualni bojkot izbora ukoliko opozicija donese odluku o bojkotu”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније