Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2013. 19:06 >> 19:12
1

JOŠ DVIJE GODINE

Rakčević na čelu Foruma 2010

Za predsjednika Foruma 2010 sa dvogodišnjim mandatom izabran je, bivši lider Socijaldemokratske partije Žarko Rakčević.

Danas je u Podgorici održana redovna Skupština Foruma 2010 na kojoj su izabrani novi organi ovog nevladinog udruženja.
 
"Izabran je jedan broj koordinatora za pojedine sektore, i to: Božena Jelušić za prosvjetu, Branko Lukovac za međunarodnu saradnju, Blagoje Grahovac za odbranu i bezbjednost, Šerbo Rastoder za ljudska prava, Balša Brković za kulturu, Ljubiša Krgović za finansijski sistem, Miro Perović za preduzetništvo i Dejan Mijović za evropske integracije", saopšteno je iz Foruma 2010.
 
U Forumu navode da je na Skupštini, postignut dogovor oko načina daljeg rada i uključivanja Foruma 2010 u prevazilaženje duboke ekonomske, socijalne i političke krize koja potresa crnogorsko društvo.

Forum 2010 osnovan je februara 2010. godine kao, kako je tada saopšteno, "mreža istaknutih javnih ličnosti sa ciljem izgradnje Crne Gore po  uzoru na evropske demokratije".


 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније