Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 10. 2019. 20:18   >>  20:46 2

DEMOKRATE TVRDE

"Mandić varao opozicione birače"

Iz Demokratske Crne Gore je saopšteno da je čelnik Demokratskog fronta Andrija Mandić, sa najbližim saradnicima, dogovarao sve prevare opozicionih birača u posljednjih 20 godina.

Demokrate tvrde da je Mandić, u intervjuu Radiju Crne Gore, još jednom pokušao da obmane javnost.

"Prodali su Ustav Crne Gore Svetozaru Maroviću 2007. godine, pa izborno zakonodavstvo 2014. godine, pa zatim Nikšić 2017. godine, potom prihvatili Gvozdenovićev plan 2018. godine, a evo juče prodaše i Bečićku obalu građevinskoj mafiji, zajedno sa DPS-om. Sada, da bi skrenuli pažnju sa svojih nepočinstava i političke trgovine sa DPS-om, krajnje predvidljivo, napadaju Demokrate, baš onako kako su nas napadali pune 4 godine. A kad smo kod dila sa DPS-om, da ih pitamo da nijesu u međuvremenu potpisali izjavu časti kojom će garantovati da oni lično i njihova partija nikada neće vršiti vlast sa DPS-om na bilo kom nivou organizovanja, te da sa njima neće donositi odluke u interesu građevinske mafije kao što to rade u Budvi", poručile su Demokrate.

U toj partiji tvrde da lider DPS-a Milo Đukanović i Mandić, punih 20 godina, "svađaju Crnogorce sa Srbima i Srbe sa Crnogorcima, pa onda brane Crnogorce od Srba i Srbe od Crnogoraca".

"Njima dvojici je svake godine sve bolje i bolje, a Crnogorcima i Srbima koje navodno brane, a zapravo prodaju za sitne pare, sve gore i gore", zaključuju Demokrate.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније