Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

02. 11. 2019. 07:59 >> 07:59
23

VUKADINOVIĆ

"Postupak Radulovića rijetkost na ovim prostorima"

Politički analitičar Srđan Vukadinović kaže kako je postupak ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića, da podnese ostavku, na ovim prostorima prava rijetkost. Takav potez Radulovića, kako kaže Vukadinović za Jutarnji program TVCG, čin je koji bi trebalo da bude poučan za sve buduće lidere i političare.

“Ovdje ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović ovdje nije tražio podršku svoje partije ili Vlade da to ne čini, a da jeste dobio bi podršku da to ne čini. Procijenio je d je njegova moralna odgovornost takva da se on ne može boriti sa tim da mu sistem blokira i ne pruži mogućnost da on to riješi na efikasan način kako je nvikao” , smatra Vukadinović.

Ministarstvo turizma i održivog razvoja je jedan kompleksan sektor ističe Vukadinović i dodaje kako u Crnoj Gori danas svi misle kako mogu biti ministri turizma.

“Na drugoj strani imamo veoma osjetljivu temu građevinskih dozvola... Ovo je čin koji bi trebalo da bude poučan i za buduće i partijske lidere i buduće političare,” rekao je Vukadinović.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније