Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 09. 2013. 21:17   >>  21:18

IMAĆE STRUČNE TIMOVE

Marković na čelu OO Pozitivne Tivat

Tivatski odbor Pozitivne Crne Gore izabrao je Silvija Markovića za predsjednika tog odbora, saopšteno je iz stranke.

 

Marković je istakao da će se Pozitivna, iako nije stranka lokalnog paralmenta, uključiti u politički život Tivta.

"Pozitivna će formirati stručne timove koji će tretirati najvažnije lokalne probleme, kao što su zaobilaznica, gradnja bulevara, završetak kanalizacione mreže, devastacija obale itd. Takođe , pratitićemo rad lokalnog parlamenta i njihove odluke i način njihovog sprovođenja. Tu smo da radimo za dobro Tivta i njegovih građana", rekao je Marković.

Marković je naglasio da Pozitivnoj prilazi sve više novih ljudi, zavidnih biografija i različitih profesija koji imaju poštene namjere prema lokalnoj zajednici.

Na sjednici OO Pozitivne CG u prisustvovao je predsjednik stranke Darko Pajović.

Silvijo Marković je rođen 1959. godine u Kotoru. Jedan je od osnivača HGI. Bio je odbornik u lokalnom parlamentu. Živi i radi u Tivtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније