Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

07. 11. 2019. 19:40   >>  19:40 1

SNP PORUČIO

Odbor za reformu ne može dati željene rezultate

Predlog da se produži rok za završetak posla Odbora za reformu izbornog zakonodavstva je još jedna potvrda onoga što Socijalistička narodna partija uporno ističe – rad Odbora je od samog početka opterećen brojnim nepravilnostima i, kao takav, ne može dati željene rezultate, ističe se u saopštenju te partije.

Kako dodaju, jasno je da tijelo u kojem nijesu zastupljene sve opozicione političke partije i koje je formirano na sumnjiv način ne može ispuniti ciljeve koji su pred njega postavljeni.

"Više je nego očigledno da pojedini subjekti samo fingiraju rad u Odboru, dok cijeli posao, zapravo, tapka u mjestu. Osim toga, ključni zahtjev najvećeg dijela opozicije, koji se tiče formiranja tehničke vlade, još nije ispunjen, što dodatno usložnjava cijelu situaciju. Socijalistička narodna partija neće učestvovati u ovoj lakrdiji, jer smatramo da rješenja koja će biti usvojena bez učešća svih zainteresovanih strana ne mogu donijeti ništa dobro građanima Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније