Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 09. 2013. 16:29 >> 16:35

LOKALNI IZBORI

Mojkovac: Konstituisana koalicija SNP, DF i DSS

Lokalne izbore u Mojkovcu zakazane za 16. novembar sve političke partije i koalicije dočekuju sa puno optimizma. Ipak najveća očekivanja imaju DPS i SDP te sinoć konstituisana koalicija „Pobjednički Mojkovac „Miodrag Lekić““ SNP, DF i DSS.

„Članovi i simpatizeri SNP još od juna, kada su inicirali postizanje sporazuma sa DF i DSS, imaju nepodijeljeno mišljenje da opozicija na predstojećim izborima mora izaći jedinstveno. Postignuti sporazum iskazuje jedinstvenost opozicije u nastojanjima da smijeni sadašnju vlast u Mojkovcu. Članice koalicije očekuju podršku na predstojećim izborima i  neopredijeljenih birača i onih koji nijesu dio sporazuma a koji u novoforiranoj koaliciji vide snagu koja Mojkovcu moze donijeti pozitivne promjene“, kazao je predstavnik SNP i koalicije „Pobjednički Mojkovac „Miodrag Lekić““, Goran Palević.

On je saopštio da novoformirana koalicija okuplja veliki broj mladih i obrazovanih ljudi koji Mojkovcu mogu udahnuti novi kvalitetniji život. Zato svi u koaliciji vjeruju u sigurnu pobjedu na predstojećim izborima.

Palević smatra bitnim i to što su svi članovi koalicije zadovoljni sporazumom te što u njemu mogu da zadovolje svoje stranačke interese i realizuju programe. Garancija za to je i ugovorena izborna lista koja će imati 31 kandidata, SNP-u će pripasti 16 mjesta, DF -12 a DSS-3.

„DPS očekuje da kao dominantna politička snaga sama ili u koaliciji sa SDP pobijedi i osvojiti vlast na predsojećim izborima“, saopštio je predsjednik OO DPS Dragan Mrdak.

Svoja očekivanja DPS zasniva na činjenici da je zahvaljujući vladavini sadašnje koalicije DPS-SDP, Mojkovac postao jedna lijepa urbana sredina sa novim ulicama, sa obnovljenom i novom sportskom infrastrukturom, sa zauvijek sahranjenim „jalovištem“, kvalitetnim komunalnim uslugama i novim, čistim ruhom te kulturnim sadržajima koji traju tokom cijele godine, kazao je Mrdak.

„DPS je svoj izborni program sa kojim je pobijedio na lokalnim izborima 2009. skoro u cjelosti ostvario. Ovih dana građanima će ponuditi novi izborni program koji će oni znati da cijene tako što će mu dati većinsku podršku. Očekivanja su da Mojkovac postane grad zadovoljnih ljudi, grad u koji će se dolaziti a ne samo odlaziti i koji će uskoro dobiti strateškog investitora koji će omogućiti otvaranje novih radnih mjesta. Da bi se to i ostvarilo neophodna je pobjeda DPS u koju niko u toj partiji ne sumnja“, istakao je Mrdak.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније