Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 11. 2019. 22:16 >> 22:12
3

IZBORNA KONFERENCIJA

Martinović novi predsjednik OO SNP Cetinje

Na izbornoj konferenciji SNP-a prijestonice Cetinje, koja je održana večeras, izabran je novi opštinski odbor koji će brojati 19 članova a za predsjednika je izabran Zoran Martinović.

Konferenciju je najprije pozdravio Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP-a Crne Gore koji je kazao da je taj skup dokaz da će SNP u tom gradu obnoviti i snagu i jačinu.

"Mi gledamo naprijed u budućnost, zarad boljitka svih u Crnoj Gori. Naš SNP je sačuvalo odano i granitno članstvo", kazao je Vladimir Joković, predsjednik SNP CG.

"Ovih dana smo svjedoci orkestrirane i od nekoga naručene kampanje navodnog napuštanja SNP i to od onih koji su nas napustili prije godinu i po i koji su već u medijima po dva tri puta davali ostavke. A pritom su od SNP dobili sve.To naše iskreno i stameno članstvo vidi i spoznaje. Džaba aba im je pokušaj, SNP se stabilizovala i vraćaju nam se stari a učlanjuju se novi članovi, jer mi smo stranka socijalne pravde, koja zna ko je i što je i za koju su vrijednosti Njegoševe Crne Gore temelj rada", kazao je Joković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније