Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

10. 11. 2019. 13:32   >>  13:31

DEMOKRATE

Pozvali DF da se pridruži opoziciji

Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar, saopšteno je iz te patije. Još jednom su pozvali DF da napusti Skupstinu Crne Gore, da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji.

 

"Uzalud DPS pokušava da opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi. Ogoljeni ste gospodo i raskrinkani pred licem javnosti i uhvaćeni u vašim decenijskim krađama i prevarama. Vrijeme je da položite račune građanima", saopštile su demokrate. . 

Oni su poručili DPS-u da je gotovo sa korišćenjenjem svih državnih resursa za njihove "nečasne namjere.

"Bježite od novog glasačkog listića, biračkog spiska i zakonitih adresa u mišju rupu, ali i tamo ćete se morati suočiti sa pravdom, istinom i zakonom", navodi se u saopštenju.

Pozvali su DF da napusti Skupstinu Crne Gore.

"Da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji koja neumorno proizvodi rješenja i bori se za poštene izbore. Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar. Doslednost i iskrenost opozicione borbe u ovom momentu je od presudnog značaja", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније