Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

12. 11. 2019. 11:30 >> 11:31
2

BRAJOVIĆ

Cetinje postaje sve ugodnije mjesto za život

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima i lokalnom rukovodstvu Dan Prijestonice 13. novembar.

"Dan Prijestonice 13. novembar, važno je obilježje oslobođenja grada 1944. godine i početka novog doba oporavka i razvoja Cetinja. Više od hiljadu života koje je tokom Drugog svjetskog rata za slobodu dalo stanovništvo cetinjskog sreza, obavezuju nas na istorijsko pamćenje i njegovanje vrijednosti za koje su se borili. Građani Prijestonice dostojni su nastavljači slobodarskog crnogorskog Cetinja, ali i prethodnog bogatog istorijskog nasljeđa ovoga grada", poručio je Brajović. 

Danas je, kako navodi, Cetinje univerzitetski centar umjetnosti, nezaobilazna turistička destinacija, sa potencijalom da postane perspektivni privredni ambijent za preduzetnike iz zemlje i inostranstva.

"Uz podršku države, realno je očekivanje da Prijestonica u periodu pred nama bilježi sve bolje ekonomske pokazatelje, a time i postane sve ugodnije mjesto za život svojih građana. Čestitam Dan prijestonice Cetinje!", zaključio je Brajović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније