Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 09. 2013. 10:11 >> 10:13
2

IZBORI

Mojkovac: DPS čeka odgovor SDP

U Demokratskoj partiji socijalista sigurni su u pobjedu na lokalnim izborima u Mojkovcu, koji su zakazani za 16. novembar.

Odbornik DPS-a Dragomir Mrdak smatra da su to zaslužili poslije svega što su uradili za Mojkovac:

"Mi smo definitivno najjača partija u Mojkovcu i očekujemo pobjedu, ako ne sami, onda sa koalicijom. To potkrepljujem činjenicom da smo zahvaljujući sadašnjoj vladajućoj koaliciji napravili dobre rezultate. Napravili smo od Mojkovca jednu malu urbanu, finu sredinu sa dosta novih ulica, renoviranih i novih sportskih sadržaja i terena, sa dobrom komunalnom infrastrukturom, sa kulturnim sadržajima tokom čitave godine, tako da se nadamo ubjedljivoj pobjedi na predstojećim lokalnim izborima."

Mrdak, za Radio Antena M, kaže da još čekaju odgovor Socijaldemokratske partije u vezi sa zajedničkim nastupom na izborima u Mojkovcu:

"Mi smo prije 15-20 dana poslali poziv za razgovor Socijaldemokratskoj partiji i očekujemo njihov odgovor. Nema ga još. Mi se spremamo kao da ćemo sami, ali spremni smo i za koaliciju."

Ni u Socijalističkoj narodnoj partiji ne sumnjaju u pobjedu na novembarskim izborima u Mojkovcu.

Oni su odlučili da nastupe zajedno sa Demokratskim frontom.

"Imajući u vidu rezultate u Mojkovcu sa parlamentarnih, kao i sa predsjedničkih izbora, a to je ubjedljiva većina opozicije, smatrali smo da treba izaći sa zajedničkom izbornom listom i nastupiti jedinstveno na lokalnim izborima 16. Novembra u Mojkovcu. Upravo ti rezultati iz oktobra i aprila su nas uvjerili da je zajednički nastup pobjednička varijanta i to je naša procjena kakav će biti rezultat. Mi na lokalnim izborimna očekujemo pobjedu zajedničke liste", kaže SNP-ov Milisav Ćorić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније