Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 11. 2019. 15:47   >>  15:50

"NADLEŽNI DA ISTRAŽE SLUČAJ"

URA osudila napad na Mrvaljevića

Građanski pokret URA najoštrije je osudio napad na odbornika u Skupštini Prijestonice Danila Mrvaljevića, pozvavši nadležne da istraže slučaj.

„Pokušaj jeftinog zastrašivanja i gušenja slobodne riječi će uvijek nailaziti jak otpor pokreta URA, bez obzira od koga takvo ponašanje dolazi. Svaki vid nasilja mora biti što prije i adekvatno sankcionisan. Politički stavovi nikako ne smiju biti povod za nasilničko ponašanje i obračunavanje pesenicama“, istakli su iz URE.

Kako su kazali, tokom izbornog dana na Cetinju su „crne kapuljače vladale Prijestonicom".

"Izgleda da DPS misli da nas na taj način može zastrašiti i ućutkati. Ostaćemo istrajni u borbi za bolje Cetinje i bolju Crnu Goru jer je to naša građanska dužnost“, poručili su iz URE.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније