Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

18. 11. 2019. 16:01 >> 16:00

IZABRAN IZVRŠNI ODBOR

Budvanske Demokrate konstituisale partijske organe

Opštinski odbor Demokrata Budva je na drugoj sjednici novog saziva zaokružio proces konstituisanja partijskih organa. Izabran je i Izvršni odbor koji broji 17 članova.

Za potpredsjednicu Opštinskog odbora Budva izabrana je Slavica Maslovar, a za potpredsjednike Krsto Radović i Marko Marković, dok je za sekretara Opštinskog odbora izabran Milivoje Radulović.

“Po već ustaljenoj praksi, nakon završene Konvencije realizovan je prvi prsten kampanje „od vrata do vrata“ u kojoj su na teritoriji opštine Budva mlade Demokrate  obišle ukupno  pet hiljada domaćinstava”, navodi se u saopštenju.

 Takođe, u okviru kampanje rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Bečićem je obišlo veliki broj domaćinstava od Lastve Grbaljske do Buljarice.

“Podaci prukupljeni sa terena u  kampanji jasno pokazuju da građani Budve imaju veoma visok stepen povjerenja u Demokrate. U ovom trenutku u Budvi Demokrate uživaju podršku 25,8 odsto građana”, saopštile su Demokrate I dodale:

“Demokrate su po riječima naših sugradjana u Budvi prepoznate kao partija i pojedinci koji drže riječ, koji donose boljitak u sredini u kojoj vrše vlast, te kao partija sa  jasnim i principijelnim  stavovima po svim pitanjima, naročito u odnosu na ono što su javno govorili i kandidovali u kampanji.”

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније