Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

18. 11. 2019. 16:25 >> 16:22
2

U SRIJEDU

Đukanović na proslavi Dana djeteta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović učestvovaće u srijedu na centralnoj proslavi povodom obilježavanja 20. novembra – Dana djeteta i 30 godina Konvencije UN-a o pravima djeteta, koja se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednika Crne Gore, Fonda Ujedinjenih nacija za djecu (UNICEF) i Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.

Ovogodišnja proslava Svjetskog dana djeteta obilježava se u skladu sa globalnim UNICEF-ovim konceptom po kojem djeca širom svijeta „preuzimaju“ najvažnije državne ustanove, institucije, medije, škole, biznis sektor i sl. pa će tog dana “preuzeti” rezidenciju predsjednika Crne Gore na Cetinju.

Tom prilikom, Đukanović će sa djecom, zlatnim savjetnicima Ombudsmana, razgovarati o mnogim važnim pitanjima koja se tiču obrazovanja, zdravstva, sporta, socijalne politike, mobilnosti mladih, prevencije vršnjačkog nasilja i drugim važnim temama koje se odnose na djecu i mlade.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније