Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 09. 2013. 15:40   >>  15:40

MOJKOVAC

SDP: Prostor novim ljudima

Predizbornom kampanjom i izbornom listom, SDP će pokazati odlučnost da otvori prostor za nove ljude koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti razvoju Mojkovca i zaustavljanju zabrinjavajućeg trenda odlaska mladih ljudi, saopšteno je iz Opštinskog odbora te partije.

Podsjetimo, OO SDP-a u Mojkovcu jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima, zakazanim za 16. novembar.

Iz te partije su poručili da vjeruju da će povjerenjem građana obezbijediti da SDP bude ključni politički subjekt bez kojeg sigurno neće biti moguće formirati novu vlast u Mojkovcu.

"Socijaldemokrate su ponosne na dosadašnji doprinos koju su dali aktuelnoj lokalnoj vlasti, ali su i potpuno svjesni svojih sopstvenih dosadašnjih nesavršenosti i ograničenja", navodi se u u saopštenju mojkovačkog SDP-a.  

Međutim, uvjereni da se moglo i drugačije i bolje pristupiti rješavanju nekih problema i dodatno unaprijediti kvalitet života građana Mojkovca, iz SDP-a su poručili da su čvrsto riješili i odlučili da će, sa novim ljudima i novim pristupom koji će demonstrirati, pružiti neophodan doprinos budućem razvoju Mojkovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније