Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

27. 11. 2019. 07:18   >>  07:18

NIJESU U TOKU

DF nije obaviješten o protestima Odupri se

Demokratski front (DF) nije obaviješten o novim protestima pokreta "Odupri se", saopšteno je Pobjedi iz togo opozicionog saveza.

"Nijesmo u toku sa najavljenim protestima pokreta 'Odupri se', jer se i inače o njihovim aktivnostima informišemo putem medija. Tako smo i ovog puta preko medija informisani o novom protestu zakazanom za 7. decembar", saopšteno je Pobjedi iz DF-a na upit o novim protestima.

Nikola Grdinić iz pokreta "Odupri se" najavio je ponovni izlazak na ulice, a naredno okupljanje biće najvjerovatnije naredne subote, 7. decembra.

On je Danu rekao da je za to bila potrebna reorganizacija pokreta "Odupri se", kao i analiza prethodnog rada, naročito zbog pogrešnih poteza koji su napravljeni.

Iz DF-a su podsjetili da su oni već ušli u početak priprema protesta koji bi doveli do tehničke vlade.

"Bez obzira na sve, mi očekujemo snažnu podrsku naših protesta od strane zdravih djelova pokreta 'Odupri se'. U svakom slučaju, mi im želimo uspjeh 7. decembra", saopšteno je iz DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније