Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

04. 12. 2019. 10:43 >> 10:52
1

U PLJEVLJIMA

Tanjević novi predsjednik Opštinskog odbora SNP

Novi predsjednik Opštinskog odbora SNP u Pljevljima je Budimir Tanjević, odlučeno je na sinoćnjoj sjednici.

Predsjednik SNP Vladimir Joković je govoreći o aktuelnostima na političkom polju i aktivnostima koje se odvijaju u SNP, istakao da je pljevaljski opštinski odbor od velikog značaja za SNP i tako će biti i ubuduće.

"Moramo sve učiniti da u Pljevljima povratimo staru snagu", kazao je Joković.

Kako je dodao, Pljevljima i Crnom Gorom vladaju oni koji su osiromašili narod i koji ga dijele po svim šavovima.

"Zbog svog neznanja i halapljivosti doveli su državu na ivicu ekonomskog ambisa i da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, Mitropoliju. Nećemo im to dozvoliti. Opozicija mora sve da učini da jedinstvenim djelovanjem obezbjedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni ovaj autistični režim. SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Zato i ovaj opštinski odbor večeras u Pljevljima, i svi drugi koje smo minulih dana organizovali ili koje tek treba da održimo, su garant stabilizacije SNP koji pokazuju da nam satelitske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi", rekao je Joković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније