Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 09. 2013. 17:53 >> 17:53
2

TRGOVINA U VLASTI

DPS: Samo se u H.Novom korov zaliva

„Očigledno je da se u Skupštini opštini Herceg Novi dešava ono što smo predvidjeli i nagovjestili već prije godinu ipo, a to je da pet partija koje su u koaliciji imaju sve više nesuglasica između sebe, ali i u samim partijama“, saopštio je član Izvršnog odbora DPS-a i predsjednik opštinske organizacije ove partije, Zoran Bošnjak.

Nesporazumi i neslaganja započeti u menadžmentu opštine, preko sekretarijata, pa sve do javnih preduzeća, prelili su se i na Upravne odbore.. Problemi su u Herceg festu, Muzeju i Galeriji, Vodovodu, kazao je on. Faktički grad je potpuno paralisan i ono što se dešava u opštini je očigledno trgovina kao način sporazumjevanja u partijama, ocjenio je Bošnjak.

On je, kako prenosi Radio Jadran, podsjetio na sve što je do sada pred Skupštinu i odbornike stizalo kao znak da se o problemima treba i mora raspravljati, a što je bilo odbijeno, bilo da je stizalo od odbornika DPS-a, građanske inicijative ili iz NVO-a.

„Muzej i Galerija imaju dva direktora, Herceg fest tri, a u Vodovodu se ne zna da li ga uopšte i ima. Kolika zbunjenost vlada govori i nejasnoća koja je izdefinisala kada se vodila rasprava o Odluci o osnivanju DOO Vodovod i kanalizacija Herceg Novi. Tu već niko, ni načelnik ni predsjednik Opštine ni predsjednica Skupštine nisu znali odgovoriti na pitanje da li je na čelu ovog preduzeća direktor, ili v.d. direktor, ni ko ga je i kada na to mjesto imenovao“, podsjetio je Bošnjak na dešavanja sa nastavaka 12. sjednice SO u Herceg Novom.

Očigledno postoje neslaganja u pet partija koalicije i manja je smetnja što se ne mogu dogovoriti nego što zbog toga građani trpe. Došlo je do bezvlašća i potpuno neorganiozvanog vladanja gradom, tvrdi Bošnjak.

Bošnjak je kazao da će se, zbog svih nepravilnosti u radu lokalne uprave, obratiti državnim organima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније