Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 09. 2013. 08:17 >> 08:26

ODLUKA ZA 10-AK DANA

SNP na izbore u Petnjici

Socijalistička narodna partija najvjerovatnije će učestvovati na lokalnim izborima u Petnjici, a kako su saopštili iz te stranke očekuju dobar izborni rezultat.

Koordinator Socijalističke narodne partije u opštini Petnjica Šeko Čilović kazao je za Dnevne novine da konačna odluka o nastupu na izborima u Petnjci još nije donijeta, ali da se ide u tom pravcu.

"Opštinski odbor je formiran. Iako lista još nije zvanično predata, navjerovatnije će to biti učinjeno u narednih desetak dana", kazao je Čilović.

Na listi će se prema njegovim riječima naći 21 odbornik, pri čemu će se voditi računa o rodnoj ravnopravnosti.

Izbori u Petnjici zakazani su za 16. novembar. Za glasove Petnjičana boriće se Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP), Socijalistička narodna partija (SNP)Bošnjačka stranka (BS), Pozitivna Crna Gora i Liberalna partija. DPS i SDP nastupiće na ovim izborima nastupiće samostalno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније