Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

18. 12. 2019. 06:25 >> 06:25

DANAS ISTIČE ROK

Neizvjesno hoće li biti kvoruma za rad odbora

Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva trebalo bi danas da razmatra predloge i nacrte zakona i drugih akata koje su utvrdili radni odbori, ali je neizvjesno da li će biti kvoruma.

Članovi Odbora iz Demokratske stranke, Momo Koprivica i Danilo Šaranović napustili su poslednju sjednicu Odbora, i poručili da neće učestvovati u radu tog tijela dok iz procedurene bude povučena Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Odbor, koji ima po sedam predstavnika vlasti i opozicije, bez članova iz Demokraskog fronta i Demokrata, nema kvorum.

Odboru je nekoliko puta prolongiran rok i danas ističe rok za završetak njegovog rada.

Iz Demokratske partije socijalista su najavili da će procesuirati pojedine zakone koje su pripremili radni odbori, za koje nije potrebna dvotrećinska podrška u parlamentu, kako bi bili uvojeni do kraja godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније