Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

25. 12. 2019. 06:59 >> 06:59
7

JOKOVIĆ TVRDI

SNP otvorena za bivše, ali nema pogađanja

SNP je otvorena za sve, ali niko od partije ne može ništa tražiti, niti se SNP sa bilo kim pogađa, kazao je za Pobjedu Vladimir Joković, predsjednik te partije, povodom medijskih najava o eventualnom povratku dijela nekadašnjih članova u SNP.

On je rekao da je zadovoljan time, jer to predstavlja "novu snagu i energiju" stranke. On, međutim, nije odgovorio da li očekuje povratak Aleksandra Damjanovića "staroj" partiji.

"SNP je otvorena i za Aleksandra Damjanovića i za svakog nekadašnjeg člana koji se nije ogriješio o principe partije. Damjanović je bio na našem novogodišnjem koktelu u Nikšiću. Ljudi uviđaju da je naša partija ozbiljna, odgovorna i potpuno i finansijski i u svakom smislu konsolidovana. Prepoznaju je kao takvu i vraćaju se SNP-u", rekao je Joković.

On je istakao da "ima još ozbiljnih najava" o povratku u SNP, ali nije precizirao o kome je riječ.

Na pitanje je li sa nekim od bivših funkcionera čiji povratak u SNP se najavljuje, razgovarao o eventualnim funkcijama u partiji, Joković je rekao da o tome nije bilo riječi.

"Ne razgovaramo o tome, niti nudimo nešto za dolazak u SNP. Naprotiv, oni koji prepoznaju SNP na pravi način, vraćaju se tamo gdje im je oduvijek bilo mjesto. Mnogi koji su otišli negdje drugo, shvatili su da je SNP najodgovornija i najozbiljnija partija koja nikada nikoga nije izdala", rekao je Joković.

Joković je kazao da je "veliko zadovoljstvo što su mnogi prepoznali da je sadašnja SNP ona prava, izvorna".

"U sadašnjem SNP-u samo se vodimo načelima koja su nas i okupila. Dobro je da su to mnogi prepoznali i da se učlanjuju u SNP. To je naša nova snaga i energija. Tako ćemo nastaviti i nadamo se dobrom rezultatu na narednim parlamentarnim izborima", rekao je Joković.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније