Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

26. 12. 2019. 09:50 >> 09:49
1

JOKOVIĆ PORUČIO

SNP spremna za izazove

Socijalistička narodna partija Crne Gora potpuno je konsolidovana i spremna za izazove koji su pred njom u izbornoj 2020. godini, poručio je predsjednik partije Vladimir Joković.

Socijalistička narodna partija Crne Gore prigodnim koktelom kraj godine obilježila je i u Pljevljima.

Na skupu su bili predsjednik SNP Vladimir Joković, potpredsjednik Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić i portparol Miloš Rajković.

Joković je Pljevljacima poželio srećnu i uspješnu godinu koja je pred nama, izražavajući zadovoljstvo što je SNP potpuno konsolidovana i spremna za izazove koji su pred njom u izbornoj 2020. godini.

„Dokaz za to je vaše prisustvo na ovim našim skromnim skupovima. Vi ste ti koji ste pravi SNP, oni koji se nikada nisu predali i nikad nisu izdali. Dokazali smo i pokazali da SNP ostaje i opstaje zato što imamo svoje odane članove i simpatizere a ne zbog bilo kojeg predsjednika ili potpredsjednika“, istakao je Joković.

Predsjednik SNP CG je naglasio da se ova partija već 22 godine iskreni i uporno bori za bolju, pravedniju i pošteniju Crnu Goru .

„Nama vlast ne treba ako ne možemo ostvariti ono o čemu smo govorili svih ovih godina. Stvorićemo Crnu Goru jednakih šansi za sve, ali ne na način kako to radi sadašnja vlast. Sad kad su sve rasprodali, udaraju na ono što je našem narodu najsvetije i hoće ponovo da nas dijele. Ne smijemo im to dozvolidi zarad naših predaka a nećemo im to dozvoliti zbog naših potomaka“, zaključio je Joković.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније