Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 12. 2019. 17:26   >>  17:50 17

PEJOVIĆ TVRDI

"SPC preko SMS-a kune moju kuću i moju porodicu"

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Daliborka Pejović kazala je u Skupštini, tokom rasprave o Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti, da sveštena lica Srpske pravoslavne crkve (SPC), kako navodi, kunu njenu kuću i njenu porodicu preko SMS poruka.

Pejović je navela da je poruke primila putem mobilnog telefona.

"Poruke je pročitala moja majka i nije joj bilo svejedno. I onda se mi pitamo da li i dalje treba da vjerujemo principima SPC-a i njenih vjerujućih ljudi, ako neko treba da kune moju kuću i moju porodicu i da se zapitam čime smo mi to zaslužili", rekla je Pejović.

Pejović je zamolila sveštena lica SPC-a da joj više ne šalju poruke takve sadržine.

"Onda nećemo pričati u ovom, nego nekom drugom duhu. Ne prihvatam dijalog na ovaj način i sa ovim vokabularom", zaključila je Pejović.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније