Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

31. 12. 2019. 15:54 >> 15:50
2

IO DPS GLAVNOG GRADA

"Država i institucije još jednom dokazali da imaju snagu"

Država i institucije još jednom su dokazali da imaju snagu da se izbore sa svim negativnim pojavama u političkom i društvenom sistemu, saopšteno je nakon sjednice Izvršnog odbora DPS-a Glavnog grada. Kako je saopšteno, pohvalili su angažman Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, koji je siboličnozasadio nova stabala u blizini aerodroma na mjestu na kojem su ih demonstranti iščupali.

"Na završnoj godišnjoj sjednici Izvršnog odbora DPS-a Glavnog grada, koja je održana juče, sumirani su rezultati koje je Odbor ostvario u godini za nama. Konstatovano je zadovoljstvo zbog uspješne organizacije Opštinske izborne konferencije kao i velikog doprinosa ciljevima Kongresa DPS-a održanog 30. novembra ove godine. Svi ovi procesi doprinijeli su daljem snaženju naše partije na svim nivoima, a značajan doprinos tome dao je i Odbor Glavnog grada", saopštio je Izvršni odbor DPS Glavog grada.

Dodaju da je konstatovano da su tokom ove godine ispunjeni i svi planirani ciljevi i zadaci u radu organa Glavnog grada i da to za posljedicu ima veći kvalitet života građana Podgorice.

"Razmatrana je i aktuelna politička situacija i ocijenjeno je da politika destrukcije nikada nije dala rezultate te da ih neće dati ni ovog puta. Država i njene institucije su još jednom dokazale da imaju snagu da se izbore sa svim negativnim pojavama u političkom i društvenom sistemu, koje pokušavaju da naruše stabilnost kao jednu od najvećih vrijednosti Crne Gore. Izvršni odbor DPS Glavnog grada pohvalio je jučerašnji angažman Kluba odbornika DPS u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, koji je simboličnim gestom sadnje novih borovih stabala na mjestu na kojem su demonstranti iščupali stablo bora u neposrednoj blizini aerodroma", navodi se u saopštenju.

Poručuje se da DPS neće dozvoliti da rušilački nagoni političke konkurencije ostave posljedice na crnogorsko društvo u bilo kojem smislu.

"Samim tim, neće proći njihova namjera da se narušavanjem javnog reda i mira, napadima na službena lica u vršenju svojih dužnosti, ugrožavanjem stabilnosti i bezbjednosti građana na najprimitivniji i najprizemniji način i borbom za retrogradne ciljeve ugroze tekovine savremene Crne Gore. Izvršni odbor DPS Glavog grada svim našim članovima i simpatizerima, kao i svim građanima Podgorice i Crne Gore čestita novogodišnje, a pravoslavnim vjernicima i božićne praznike, uz najbolje želje za dalje uspjehe i ličnu i porodičnu sreću", zaključuje je se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније